Koncept affärspartner

kvinnor i grupp insictia

Koncept affärspartner

Nytändning på riktigt!

Går försäljningen trögt? Har du inte tillräckligt med kunder? Var ligger ditt fokus? – på de strategiska frågorna eller handlar det mest om detaljer på sistone?

Insictia hjälper dig som kvinnlig entreprenör att utveckla just din affär genom en unik och motiverande process – Koncept affärspartner. Tillsammans omvandlar vi dina insikter till hållbar och långsiktig affärsförståelse för din verksamhet.

”Tillsammans förflyttar vi oss till nya insikter i syfte att utveckla din unika affärsmodell.”

Frigör potential för ditt företag.

Koncept affärpartner är en utvecklingsprocess. Tillsammans genomlyser vi alla delar av din affärsmodell. Genom nya insikter om potential som framkommer under processen, sätter vi fokus på hur den kan förverkligas för att skapa hållbar lönsamhet över tid.

citat insictia

"Ulla-Maija är en otrolig stark, målmedveten och energisk person med stort affärssinne. Hon sprider glädje och gemenskap i samarbetet.

Lise, Koordinator & Projektledare

Koncept affärspartner

Som affärscoach stöttar jag dig i att genomlysa alla delar av din affär.

koncept Affärspartner

Koncept affärspartner löper över 8 veckor. Tillsammans jobbar vi med att tydliggöra din affärsmodell och strategi. Vi synliggör eventuella hinder och frigör potential. Fokus ligger på verksamhetens utveckling för hållbar och lönsam tillväxt.

Boka ett förutsättningslöst och kostnadsfritt möte. Jag bjuder dig på två timmar där vi tillsammans utvärderar potentialen för din verksamhet.
Skriv något trevligt om dig så kontaktar jag dig inom kort.